KX Sysnet (Also known as EK Smart Resources). Powered by Blogger.

Sunday, August 14, 2011

Perkhidmatan Service, Upgrade, Format Komputer/Laptop


Menawarkan perkhidmatan membaik pulih dan menyelenggara komputer/laptop dengan harga terendah. Antara perkhidmatan yg di tawarkan ialah:

- Formating and Full Installation of (windows 98/XP/vista/windows7/linux-open source)-Siap dlm 1 - 2 jam
- Backup data2 penting anda
- Scanning and removing virus/spyware/adware
- Menukarkan komponen rosak di dalam PC/laptop anda
- Menaik taraf sistem and komponen komputer/laptop
- Perkhidmatan ke rumah dan juga pejabat
- dan banyak lagi...

Di jamin berpuas hati..(khai_012-6767618)

Wednesday, August 10, 2011

(18 sx) E-book Permata Yang Hilang Full Version



(18 sx) E-book Permata Yang Hilang Full Version

Sempena musim orang kawen ni, aku nak share dengan korang e-book panas ni, Hari tu ada kawan blogger mintak e-book ni kat aku, berdebar malam pertama katanya, siapa kawan blogger aku tuh? hah itu yang kita tak tau.

Memang hal-hal dalam kain ni kita malu nak tanya kat orang, omputih kata taboo, biasanya pihak si pompuan la yang resah-risau-gabra, sebab dah dengar citer macam2 dari kawan yang dah kahwin, sakit la, sedap la macam-macam, jangan terpengaruh sangat cakap orang, biasalah korang belum lalui nya.

Pasni leh la baca senyap2 siapa pun tak tau, buku ni berbentuk ilmiah, so leh la yang bujang tu, yang dah kawen pon boleh baca sama, tambahkan ilmu, hope ia membantu korang, Selamat membaca dan Selamat Beramal.


Download link (18sx) E-Book Permata Yang Hilang Full
Download link (18sx) Real Image Kamasutra English & Malay + Petua2 yang sangat berguna

Garmin Mobile XT V5 Pada Handphone Anda


Garmin Mobile XT v5 Malaysia, Brunei & Singapura

Navigasi Garmin XT mobile untuk smartphone.Memiliki peta terbaru dan singpore sokongan Malaysia. Garmin ini boleh bersuara untuk memandu arah anda apabila anda memandu dan mempunyai paparan 3D, Yang sangat cool.

Spec:
# Google Local Search Memberikan anda akses kepada tem
pat menarik di lokasi semasa andai dan membolehkan anda untuk mengemudi ke destinasi yang mahu di tuju.

# Dapatkan pemanduan bercakap arah turn-by-turn dengan liputan Malaysia dan Singapura.

# Termasuk Garmin Online ™ anda akan mempunyai akses kepada data cuaca, maklumat lalu lintas, harga BBM ketika ini, status penerbangan dan banyak lagi.
Software Unit:
Phone yang dapat menyokong Garmin Mobile XT
Nokia, HTC, Sony Ericsson, Toshiba, dll

Link download untuk Windows Mobile:
Link download untuk Nokia & Symbian Mobile:

Download link untuk garmin map 11 sept 2011 updated
Download link untuk multilanguage voice pack

PROMOSI!! External Hard Drive hanya dari RM150





Pilihan Ex-HDD:
RM 150 = 320GB
Hitachi/Buffalo [size 2.5"]
RM179 = 500GB
Hitachi/Buffalo/WD [size 2.5"]
RM189 = 200GB
Samsung S1 [size 1.8"]
JUST PLUG & PLAY
3 Tahun Jaminan



Pakej Tambahan Pada Harga Menarik:
1) MTV Karaoke Melayu, Nasyid, 60an - 90an, English & dll utk band majlis kawin pn leh gak.
2) MP3 Pelbagai Mix
3) Movies & cerita box office
4) Koleksi Pc Game yang mencabar
5) Software2 yang berguna
6) DLL lagi!!!...

Berminat? Sila emailkan ke:
khairil_oic@yahoo.com.my
Poslaju ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak RM6 - RM10.00

Laptop & PC Bajet / Installment



Adakah anda ingin memilikinya, tetapi tidak tahu dengan spesifikasi yang bersesuaian dengan kemahuan anda?

1. Laptop/Netbook/PC & Gadget lain..
2. Software, Games, MP3, Movies & sebagainya.
3. Hardware, Device dll lg..

Kini anda mempunyai pilihan sendiri dengan bajet mengikut kemampuan anda. Sila hantarkan pertanyaan/quotation kepada saya di:
khairil_oic@yahoo.com.my

Wireless (WiFi) Password Capture/Recovery



Mungkin anda kurang tahu mengenai kelebihan alat ini beserta dengan Pendrive BT4 / CD BT4.. Kecil, ringkas, mudah & senang di bawa ke mana2. Capture password dengan manual di sertakan yang sangat mudah untuk di lakukan.

Bagi mereka yang:
1. terlupa password wifi AP
2. suka keluar ke tempat2 yang mempunyai wireless AP tetapi tidak tahu passwordnya
3. ingin belajar tentang sesuatu yang penting dalam waktu yang singkat
4. tidak mahu menanggung bil broadband yang tinggi setiap bulan
5. duduk berdekatan wireless ap jiran/ kedai mamak / restoran / kfc dll..

Pilihan Pakej

1. Harga RM79 (CD+Usb wifi)

2. Harga RM99 (4GB Pendrive+Usb wifi)
(Ruang storage anda masih ada 3GB)


Lihat cara2 mudah di youtube klik di sini.
Email kepada saya untuk mengetahui dengan lebih lanjut..:)

khairil_oic@yahoo.com.my

Software Wifi H**k untuk cipta sendiri Download Di Sini

New Android 2.2 Tablet PC (7" Epad Support Flash) RM339




Menggunakan prosesor CPU Android 2.2 (VERSION 1.2.3) dan menyokong FLASH, tidak seperti beberapa pesaing di
pasaran yang menggunakan prosesor 1.6 Android (VIA 8505) untuk meng-upgrade ke Android 2.2 (ini akan menunjukkan tiada sokongan FLASH player).


Keterangan:

CPU: ARM11-VIA8650 800Mhz + DSP300MHz
RAM: 256MB
Built-in Storage: 2GB
LCD Display: 7 inci skrin sentuh resistif
Resolusi: 800 x 480 piksel.
Camera: 1.3 Mp
Mempunyai built-in accelerometer dan G sensor Gravity 4 titik.
Sokongan Internet: * WIFI 802.11 b / g. * Lan Ethernet 10/100M.
3G modem Huawei (E220/E230/E169G/E160X/E1750)
Sistem Operasi: Android 2.2 (1.2.3 VERSION) (menyokong FLASH 10.1).
Media Player: WAV AVI, WMV, ASF, MPE2, MPEG4, H264, 3GP, MP3,WMA. (720P).
Gambar Format: JPEG, GIF, PNG, TIFF
Bateri: 3600 mAh Bateri li Polymer (4 jam ketahanan bateri)

Paket Termasuk:
• 1 x tablet PC.
• 1 x power adapter.
• 1 x port external RJ45/USB
• 1 x pen stylus
• 1 x manual
• 1 tahun jaminan

Leather Case + USB keyboard hanya RM60